Tuesday, 20 July 2010

bertunang??????!!!!!!!!!

smlm ak mimpi dipinang org...
terus bertunang lak tu...!!!!
gilo~
dlm mimpi ak tu,,,ak xkenal pon spe 'tunang' ak tu...
sng cite,, ni pilihan keluarga laaa..
ak setuju je...
lgpon ak mmg suruh mak ak je cari suami ak..(haaa,,,yg ni kenyataan,,ak nk b'cinta lps kawen,,,ngeh3,,gatal)

ehhh,,,sambung balik sambung balik,,,
dipendekkan cerita,,ktorg pon slmt laa bertunang,,,
umur 'tunang' ak dalam 24-25 cmtu,,,ak???18 laa..
18 thn da jd tunang org...
'bakal mak mertua' ak tu mmg berkenan tol kat ak..
bermulalah sesi suai kenal ak ngan 'tunang' ak tu...
ok laaa ktorg blh laa geng...kwn yg baek jugak laa..

ktorg gi dating mne tahh,,naek feri..
ade laa sorg perempuan ni,,,tergedik-gedik kat 'tunang' ak ni..
ye laaa 'tunang' ak ni agak hensem,,ade janggut lg,,ngeh3
tp yg best nye,,,'tunang' ak xlyn pon perempuan gedik tu,,,
hahaha padan muka dy ckp sorg2,,,

disebabkan ni tdo tgh hari,,,makanya mimpi ni pendek je laa
hahaha spoil btol!!
ak pon bgn dgn ke'blur'an...
btul ke ak dah tunang ni,,,
klu btul nk post kat facebook...upload gmba bertunang skali,,,
hahahah
rupe2nye mimpi jee..
tp kalau betul2,,,weeeeee
ak xblh bayang dowww....
mauu nanges akuuuuuuuu...
mcm mne kalau ak kena pakse kawen cepat2???
dah laa ak bru masok college 3 minggu...
gilo~

ni semua gara2 ak gatal2 letak status relationship facebook ak jd "engaged" hr tu,,,
hahaha mcm2 respon ak dpt,,,
ade yg taw ak maen2,,,ade yg igt ak dah btul2 tunang...
sudahnye ak tukar balik status ak dari "engaged" jd "single"~
haaaa,,,skrg dah single blk...

ak igt lg irfan hnta msg; "dga citer ko da bertunang, betul ekk??? tahniah laa...awal ko ekk.."
haaa sudah..lepas mimpi tu ak da xnk igt pasal tunang2 ni,,
seram betul!!!!
bru 18 thn da ade tunang,,,
kalau da ade tunang maknanya dah ade calon suami,,,
kalau da ade calon suami maknanya da blh kawen,,,,
kalau da kawen..........................
wawawawaaaa,,,ak kecik lg,,,xnk kawen lg!!!!!!!!!
mmg laa kalau blh ak nk kawen awal sbb xnk jd andartu..
dah laa populasi kaum adam makin meruncing skrg ni...
tp at least bg laa lepas degree dulu,,,xnk laa skrg...18 TAHUN????!!!!! heeeee~

hahaha,,,
ini laaa bahana facebook..
gatal2 tukar2 ak punya status relationship sape suruh????
padan muka kau hanishafizah!!!!
taubat akuuuuuuuu!!!!!!!!

2 comments:

ahmed said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha, lawakla post kau yg ni.
buat aku geli hati..
huahahaha.

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,,aku ni banyak merepek je laa,,,buat malu je..heeeeee :D