Tuesday, 16 November 2010

i know YOU're somewhere out there....

kita dekat,,,dekat sangat...
tapi kita makin jauh...
aku tak tau kau sedar atau tak...
tapi aku boleh katakan yang sakitnya,,,, sampai hati aku jadi 'fragile' sungguh...

satu-satunya benda yang pegang 'friendship' kita sekarang ialah kepercayaan aku yang kita masih KAWAN...
kawan yang sesungguh-sungguhnya kawan...
kawan yang tak memandang pangkat dan harta...
macam mana kita kawan dulu-dulu...

aku nak kau tahu,,,ruang untuk kau dalam hati aku masih ada...
InsyaAllah sampai bila-bila....
biarpun bila kau dah hilang segala apa yang kau kecapi sekarang...
aku tetap akan kawan dengan kau,,macam dulu...

kalaupun sekarang aku hanya boleh pandang kau dari jauh...
takpe lah...aku akan senyum bila kau gembira
dan aku akan menangis bila kau sedih..walaupun kau dah tak 'spill' kat aku,,macam dulu..
dari jauh pun takpe lah...

aku ni sentiasa ada di sini..
dan sentiasa 'available' untuk kau...
'anytime'...

p/s : aku rindu kat kau...even aku tahu yang kau takkan baca post ni,,,,byk lagi yang aku nak tulis...tapi tak sanggup...sakitnya...Tuhan saja yang tahu...nantilah,,biar aku tenang sikit...
[oh no!! the pearls are falling again.....]

2 comments:

Mizz Teen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i feel the same too syangg.
but at least u can hang out wit her ryte :')

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i guess it was me who makes effort~ :')
let's pray for her kayhh!!
i know she's still love us..!
kita kan her sayangs!! :D