Saturday, 25 February 2012

Hari Jadi AmyNur Senggol-Senggolan Cubit-Cubitan

special post untuk Makcik Berangan kanak-kanak yang baru masuk dua puluh tahun

Syaza aka AmyNur aka Amino Acid aka Makcik Berangan aka Drama Queen
whatever, you name it! :D

And ohhh
first of all,
play video di bawah untuk lebih feel
HAHA




terimas kepada Party Crazy String yang banyak berjasa membuat kami jadi crazy selama dua puluh minit setengah


and all the damages we did

poor lappy kena sembur sekali..
siapa pegang spray salah angle ni?? hahaha

nampak tak Mas Idayu tengah ber-senggol-senggolan tu??
nampak tak NAMPAK TAK???!!!


dan inilah hasil menyembur sambil bersenggol-senggolan cubit-cubitan



she's the pro one. HAHAHA


I can't stop myself from publishing this video:


video


last but not least
HAPPY BIRTHDAY AMY SAYANGGGGGGGG
may Allah bless you, always. :)


from us;
HaHa, Abeyy, dan Atiqah


4 comments:

amynur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thank u Haha!!! hee..jom dangdut!!

HanisHafizah Haha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dangdut? =..='

mrs finder said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi amboi eyang ;p bukan main lagi ye. xde invitation pun? ;p hehe..HAPPY BEDAY AMY :)

HanisHafizah Haha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kitorg buat simple pimple je..kek pun takde..hehe