Saturday, 18 February 2012

super super bored

ya Allah! sangat sangat bosan.
looooooooong weekend (Thursday to Monday)
no assignment no homework

bila masalah pun takda
memang dah bosan tahap severe 
nak keluar jalan2 macam buang duit buang masa
tengah tunggu elaun Mara masuk ni entah bila 
(ehh ada rhythm)

sudahnya hadap jelah laptop ni
blogwalking, website walking and what not
and biasanya akan end up at food blogs
or recipe blogs
or how-to-cook-blablabla videos at youtube
kononya nak upgrade skill memasak
tapi biasanya akan end up lapar and drooling
nak masak apa yang baru jumpa kat laman sesawang tu bahan takda
so pergi dapur masak air buat milo cicah biskut digestive je

pathetic
lifeless
apa lagi?
kalau ada boipren takpalah jugak
boleh buat cari gaduh kalau bosan macam ni
masalahnya forever alone
terima jelah hakikat kalau dah tak hot tu
ahakkk (gelak tak ikhlas)

=,=''

2 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://www.iluvislam.com/inspirasi/motivasi/2492-mengapa-wujud-istilah-bosan.html

moga bermanfaat. :)

HanisHafizah Haha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah, sangat bermanfaat :)
terimakasih :))