Friday, 31 December 2010

Hari tu dah bertunang, lepas bertunang agak-agaknya apa akan berlaku???

warning: entry ini panjang dan mengarut

pagi ni
bangun macam biasa
buka mata
tempat pertama yang dituju
mestilah toilet
dengan pening2 lalatnya

dalam toilet
tiba-tiba teringat mimpi malam tadi

nampaknya kesinambungan mimpi ini(boleh tekan)

ye lah
kesinambungan

hari tu mimpi bertunang
hari ni mimpi...

biasanya lepas bertunang orang buat apa?


yes
betul la tu


K**W*N

oh my
aku tak sanggup nak eja pun

ini nightmare okay
hahaha


malangnya aku tak k**w*n dengan tunang aku dulu
(alaa rugilaa dah laa dia kachak gila ada janggut)
tapi dengan orang lain
senior aku masa sekolah dulu
namanya??
ouhhh bahaya tak boleh bagitau ni

macam biasa
pilihan orang tua
kena paksa k**w*n
bla bla bla

yes
PAKSA


dan
aku dan S**MI (yg ni pun tak sanggup nak tulis) aku
memang TERPAKSA laa menuruti hajat mak ayah
sebab tak nak kena cop anak derhaka kan


k**w*n sekadar akad nikah je
takde benda lain
jangan fikir lain
takde physical contact ye
even sarung cincin pun takde
(nampak sangat terpaksa sampai lupa sarung cincin)
aku pakai sarung sendiri je

tu pun lepas mak aku suruh

ok laa
cantik jugak

tapi takde berlian laa
ada ke patut cincin nikah baki cincin belah rotan je
bagi laa yang bling bling sikit
haihhh

tapi belah rotan pon
berat jugak bila aku pakai tu
emas padu ghasenye
(ke besi celup emas je??)
HAHA


no abang-sayang
no honey-baby
no anje-laling
no awak-saya

PANGGIL HAKU-ENGKO JE
hahaha
sempoi tak sempoi
(ye laa kat sekolah dulu pakai aku kau je so kami malas nak tukar)


konon2nya
mimpi ni berlaku sekarang
aku 18 and s**mi aku tu 19


hahaha
budak-budak lagi
macam mana laa mak ayah kami boleh terfikir nak bagi k**w*n ni

aku student
dia (well 'dia' is better than 's**mi') pun student
aku study penang
dia study UIA
(UIA mana tak tau)

yang mengarutnya
(nama pun mimpi kan)
rajen pulak dia tu balik penang hari-hari
dan aku pulak
rajen benar pegi tunggu dia balik dekat jetty hari-hari
APAKAHHH???
siap risau-risau lagi kalau hujan lebat
apa dia tu nelayan baru balik tangkap ikan ke yang aku nak risau sangat
ngeng~

aku dah start pening kepala
benda ni nak dirahsiakan ke nak dihebohkan
okay
tak boleh heboh
kawan-kawan rapat je yang boleh tau aku dah k**w*n
MARA pun tak boleh tau
nanti sponsorship aku kena tarik
sape nak tanggung aku fly..??


*sudah pagi,,bangun tido*


maka mimpi pon tamatlah
nasib baik tamat sekarang
buatnya bersambung karang jadi macam dalam novel pulak
kena paksa k**w*n pastu jatuh cinto

eeeeeee
tak sanggup aku menyaksikan saat itu
cukuplah weyyy CUKUPLAH





p/s: to mak ayah,,kak long tak nak k**w*n skrg ye..bagi kak long habis belajar dulu,,buat housemanship dulu ekk..plssss  :P

p/s/s: hari ni dah 31/12..esok dah masuk new year wehhh..next year will be the last year to be 'gadis belasan tahun' danggg!!!! *pengsan*

4 comments:

iqin othman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi, bersambung2 mimpi kau yek.

pas ni mimpi anak lak. :P

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha tu laa pasal iqin,,mengarut je laa..aku dah xnk tau apa sambungan mimpi ni..hahaha
kalau mimpi dpt ferrari sebijik ke xpe laa jugakkkk,,,hahahhh =P

ahmed said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,,sekali lagi geli hati aku baca post kau kali ni.juga komen kawan kau tu.
lain kali sblm tido bsh kaki tau.
:)

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,,ye Inche' Irfan,,saya yang menurut perintah,,hehe :)