Monday, 14 March 2011

saya sayang course-mates saya :')


ni screenshot Facebook Group AUCMS Pre-Medic 10/11 punya wall
(well,,till today at least)

dan sepanjang-panjang gambar ni adalah sharing(s) untuk preparation placement interview (sahaja) dengan interviewers from Ireland hari Selasa and Rabu ni
cuak
tipu laa tak cuak
dalam kekecohan dan ke-busy-an hidup di celah-celah test dan assignment
nasib baik ada kawan-kawan yang sudi kongsi info-info yang diorang dapat
bagus kan??
tak lokek dengan ilmu
tak nak berjaya sorang-sorang tapi drag kawan-kawan lain untuk berjaya sekali
aku memang tabik spring orang-orang macam ni
bagus bagus
=D

thanks sejuta kali pun tak cukup agaknya
especially to Syaima, Azizah Aisya, Harishah, Zaiasraf dan kawan2 lain yang membantu secara sedar mahu pun tidak (jangan lupa housmates)
insyaAllah,, arakian kebaikan yang dilakukan akan diberi balasan kebaikanlah jua (ini pengaruh tengok Hikayat Merong Mahawangsa)
dan tak dilupakan, senior-senior di Ireland yang sudi share macam-macam dan siap buat video conference lagi
May Allah bless us all...VICTORY!!

3 comments:

naughtynana! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

let's do this girlprengg!!

p/s: Merong!!! <3

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeahhhh girlprengg!!! call me The Chinese Princess~ :P

iCeY 'AiShA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

;)