Wednesday, 23 March 2011

takut nak eja sembilan belas


inilah rupa seorang gadis (ecceh gadis woooot wooot) yang berusia sembilan belas tahun satu hari...
frankly speaking,, inilah antara minggu paling ceria dalam hidup hanishafizah,,walaupun hidup disulami dan diselangselikan dengan test-test serta quiz yang tak makan brek (termasuk emergency brake,,okay mengarut)

orang kata kalau kita happy muka pun berCAHAYEEE,,sebab tu hanishafizah terkejut (monyet, bukan beruk) bila classmates ramai yang cakap "muka Haha nampak tak berseri, macam tak sihat"..."apa dah jadi ni?? sejak bila ada lingkaran ubat nyamuk,,ehh lingkaran gelap bawah mata ni? dulu tak macam ni..!"

jangan kata ni tanda-tanda lanjut usia *nanges*  okayy hanishafizah mengaku laa sekarang dah jarang makan ulam, tomato, dan apple...mungkin sebab tu kot...rasa nak balik rumah sekarang jugak sebab kat rumah boleh pergi Tesco Mutiara Damansara dan shopping barang dapur sayur buah fresh dengan sesuka hati..okayy fine kat Seberang Jaya tu ada je Tesco Extra sebijik cuma takde orang nak bawak je *nanges lagi*

yelah yelahh hanishafizah terusterang lahh..sebenarnya tengah practise tidur empat jam sehari macam yang disarankan lecturer2 medic tuhh..tambah dengan assignment pelbagai dan test memanjang,,memang kena limitkan waktu tidur pon (oooo ko main banyak takpe)..tapi baru tiga hari dah keluar mata macam panda bear..kalau comel takpelahh jugak *nanges lagi lagi*

macam mana nak hilangkan eye bags melampau ni???? tolonglahh tolonglahh tolonglahh,,taknak pakai concealer,,hanishafizah kan cosmetic intolerance uhuk uhuk~ siapa ada peTUA?? peMUDA pon boleh..okayy jangan salah faham~

girlfriends hanishafizah kata muka ni tak berseri dan tak bermaya
awak rasa??? (eccehh bajet ada orang sudi jawab je,,realistic sikit hanishafizah,,ko tu tak famous mana pon)



sekejap pakai watermark sekejap tak pakai,,ko ni tak istiqamah betul~  (ehhh betulkan watermark???)


p/s: insyaAllah nanti hanishafizah update pasal birthday bash okayy?? sorry sekarang busy sikit ;)

3 comments:

Cik Nad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy birthday!

Cik Ayuu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah sini!
happy belated birthday :)

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik nad and cik ayuu,,,thnx..hehe :D