Wednesday, 30 March 2011

tiada motif

entry ini ditulis untuk membuang masa padahal tak sedar diri esok ada Anatomy's lab test walaupun baru pagi tadi habis Anatomy's mini test... =0="


elaun MARA tak masuk lagi homaigodddd!!!!


by Monday (seriously??tak boleh bagitau last minute lagi ke??) kena bayar RM 570 (kalau lima hengget tujuh takpelahh) untuk sit for IELTS exam...( still tak faham kenapa pelajar tajaan kena bayar sendiri, even boleh claim tapi macam tak berapa meyakinkan je..tettt )

also required, dua keping gambar pasport size..
terms and condition : TAK BOLEH PAKAI CERMIN MATA DAN TAK BOLEH SENYUM
(first time aku dengar isi borang kena bagi gambar tanpa senyuman)
dah laa tak boleh pakai spect,,even gambar IC aku pun berkaca mata tahu??
hambekk kau bermanik-manik bagai
pengakuan
uncle tokeh kedai tu edit
kasi shading hidung yang cinonet tu (kalau tidak nanti tak nampak batang hidung..erkk?)
padam lingkaran gelap bawah mata
lagi tahi lalat aku hilang sebijik
lagi...haaa tu je lahh
dia tak perasan ke tudung aku tak symmetry
mata pun mengantuk je,,hahaha
bila complain pandai jawab, "mana adaaa,,muka you sweet aja niiii"
aku harap orang British Council tak kesah (and tak perasan juga) aku pakai brooch Yahoo! Messenger,,wakaka






p/s : yayyyy Aima baik bagi aku shawl,,yayyy shawl lagikk..hihi =D

9 comments:

iqin othman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bulat. :DD

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hahaha xpelahh dah memang muka bolet nk buat cmne,,huhu *redha*

hanisahsanusi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawak la haha! hahahaha.

hanisahsanusi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawak la haha! hahahaha.

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apasal ko post dua kali nisa?? xpe2 aku publish jugakk,,hahaha..xde laa lawak mana pon biasa je,,hahaha ;P

♥M.I.Z.A♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Elaun mara xmasuk lagi jugk..o em ji!! =) salam ziarah..

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ouhh hye miza,,salam.. :)
same case lahh ni?? hahah

wana_love said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah kah kah kah kah hanisss, comel gila mukaaaa:D hahahahaha

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tauuuu,,mmg COMEL ponnn,,kah3 :P