Saturday, 8 January 2011

::W::I::S::H::E::S::

seven January twenty eleven

duuussshhhhhh POMMMM.....POMMM
*fireworks*
(cehhh,,macam tak jadi je)

okay okay
back to the topic

i have four friends who celebrate birthday today
:)


1)AFIQAH ANNUAR
my sister and my doctor love

"happy twenty weyyyy!!!!"
dah berapa kali dah aku wish ni,,hahaha
ko dah boleh kawen ni!! haha
cheer up..!!!
its your birthday :DDDD
ko laa date terbaekk aku so far..hahha
jaga HAmon-HAmon baek2


2)SAADAH
my cute yet good friend in Intesaber

"adahhh,,selamat hari lahir buchukkk"
Adah,,Haha rindu Adah ni,, :')
thanx jd kawan Haha yg sangat best
kan best kalau ada Adah kat sini
boleh tegur Haha kalau Haha buat salah lagi
hehe


3)EQHSAN (betul ke eja ni??)
my great plus funny buddy
since darjah satu

"kau kata kau dah menghampiri tua,,
alhamdulillah,,
bila laa aku nak ada kesedaran macam tu"
jaga Farhana elok2 tau!! :P
kalau jumpa aku kat pasar lagi
tegur tauu!!
hahaha


4)HAKIM ASSRI
my classmate, SGD-mate, gaduh-mate, yang sangat kuat merajuk

"hakim happy birthday!!"
the concept is,,
orang tua kena bagi hadiah kat orang muda :P
btw,,thnx for the rides..
jgn cakap aku sombong taknak naik kereta ko lagi
segan laa woooo..hahahh
(and jangan jealous dgn zai
sebab aku dah letak nama ko dalam blog aku..ngeh3)








to all yang celebrate birthday hari ni
sebab aku sayang korang
and sebab aku baik hati
maka
aku nak hadiahkan ni kat korang
ambiklahh sorang satu
right hand click
lepas tu 'save image as' yekk
hihi

and satu lagi
(ehhh ada hadiah lagi)
aku sponsor korang tiket percutian

tiga hari dua malam di rumah sendiri

baik kan aku???
baik kan??? kan kan kan???




btw,,korang ni kembar ke??? @_@

2 comments:

naughtynana! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhhuuuuaaaaaaaaa...nk gakk kete tuuuu...

p/s: HAHA, nk cool blog? :(

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nana tak boleh amek keta tu sebab bukan besday nana..okayyy??? nak cool blog??? pegi cari blender..hahahhh :P