Sunday, 9 January 2011

mimpi lagi

hahaha
okayy jangan risau
ni bukan mimpi bersiri aku
alaaaa yang bertunang then k****n tu
ekekekeke

ni hahh
dah dua malam berturut-turut
aku mimpi abang ni
(laaa kenapa tak tujuh malam je
baru laa rasa macam ada jodoh sikit)

haaaaa
ni laa abang yang muncul dalam mimpi aku
alamak handsomenya!!! :)

dah lama aku minat abang ni
before dia masuk AF lagi
masa dia dalam group Saujana dulu
siapa kata aku tak layan nasyid???
first tengok dalam program nasyid apetah kat tv
lepas tu aku usha dia
time Saujana perform dekat SACC Mall
raya zaman bila entah

tau apa yang memikat sangat???
braces dia!!!
hahaha memang pelik pon
and janggut of course
^__^

tapi seriously sedih tengok gambar ni
rozita che wan shahir seksi fuck (Gambar) Rozita Che Wan & Shahir AF8 Cover Untuk B*Pop Minggu Ini
jangan laa main sandar2 bang..dosa tu

yang ni pon sama
:(
mau juga!!!



kesob kesob weyyy
(mode : jealous)
yelah yelah
aku tak layak untuk abang ni
ehhh salah salah
abang ni yang tak layak untuk aku
ngeh ngeh ngeh



(sila baca dalam style mat rempit)
okehh okehh
good luck arrrr bang AJL malam ni
nanti masa abang nyanyi aku jerit jerit ehh??
kalau abang boleh dengar
memang kita ada jodoh laa tu
wallaweyyyyhh



hahaha
geli boleh tak main abang abang
biasanya
aku panggil abang dekat abang jual burger je

2 comments:

iqin othman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh, kau tak baca doa tidur ape?
tu dapat mimpi mcm2~kekekeke

hanishafizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha,,kantoi lak..!! ehhh xde lahh aku baca kot doa tido..tp kadang2 kalau penat sgt tu lupa..haha :D